Charter till Antalyakusten

Eftersom den turkiska Antalyakusten blivit ett väldigt populärt resmål bland svenska charterresenärer de senaste åren erbjuder alla de stora researrangörerna på den svenska marknaden charter till Antalyakusten.

Alla bolagen har (än så länge) inte med alla resmålen i sitt utbud, men de stora, populära resmålen finns hos alla charterbolagen. Detta ger ett brett utbud för den som är sugen på en resa till Antalyakusten då det är varierande kvalitet på hotellen och erbjudanden.

Det finns mängder av hotell att välja mellan och alla kan de ha olika faciliteter som ingår i resan. Många av resebolagen erbjuder resor med all inclusive där i regel all mat och dryck ingår. Detta kan vara ett väldigt skönt alternativ, framförallt för barnfamiljer, att slippa tänka på att behöva leta upp en restaurang för kvällsmat varje kväll. Dock kan det bli lite enformigt och tråkigt då inte alla hotell erbjuder någon större variation på sina bufféer. Det gäller dock att läsa på vad de olika all inclusive erbjudandena innehåller då det kan variera från hotell till hotell.

Kvaliteten på hotellen kan variera en del och två hotell med samma betyg kan skilja en del. De flesta charterbolag har kommentarsfunktioner på sina hemsidor under hotellen och resmålen och det kan vara en bra idé att läsa igenom hur tidigare resenärer har upplevt dessa resmål och hotell.

De större charterbolagen som erbjuder resor till Antalyakusten och som vi nämner här är: Apollo, TUI, Solresor och Ving Sverige.

Då så många bolag arrangerar resor till Antalyakusten blir det ofta platser över som därmed reas ut. Därför kan det finnas goda chanser att hitta en restresa till Antalykusten som passar.